busy book malaysia

Eksperimen Sensory Taggies

Saya bercadang jahit busy book untuk bayi bawah 1 tahun. Kebanyakannya idea melibatkan aktiviti sensori , tetapi saya agak rag

Bermain Busy Book

Biasanya pagi-pagi Amina tentukan sendiri dia nak main apa. Kadang-kadang main lego, lukis, main bantal. Harini dia minta nak

Bila sedang mencari idea

Macam-macam ada atas meja bila otak bekerja mencari idea. Dah nak kena kemas untuk mulakan projek baru. Ini busy book yang sia

Animal Finger Puppets

Animal Finger Puppets Harga: RM25 (5 pcs) Harga: RM55 (12 pcs) Poslaju RM8 semenanjung Malaysia Poslaju RM11 Sabah/Sarawak Se

Cara Kira Kos dan Harga Busy Book atau Handmade

PANDUAN MENGIRA KOS & HARGA AKTIVITI BUSY BOOK atau HANDMADE. ————————R

Busy book yg baru siap

Busy book yang baru siap pagi ni. Alhamdulillah dah 4 tahun jahit busy book dari saiz kecil hingga saiz besar. Kebanyakan busy

Proses Busy Book #17 – Applique Pizza

Proses Busy Book #17. Menyiapkan Pizza. . Saya tengah menyulam pizza, nak bake tak pandai. Ok, ni teknik in the hoop (ITH), ma

Proses Busy Book #16 – Sulam Applique dan Jahit Zip

Proses Busy Book #16 Sulam applique dan jahit zip. Ini antara langkah untuk siapkan aktiviti makan dan minum. Muka boy tu dija

Proses Busy Book #15 – Tips Bigshot

Proses busy book #15. Ini sebahagian proses menghasilkan busy book Tulip Petals, Malaysia iaitu memotong bentuk menggunakan si

Proses Busy Book #14 – Jahit Manual

Proses Busy Book #14. Ada bahagian yang boleh sulam mesin. Ada juga bahagian yang lebih mudah kalau jahit manual. Jadi kita pe

Busy Book dah siap

Busy books yang baru siap dan akan dipos dalam masa terdekat. Yang lain masih dalam pembikinan. Seronok tengok busy books yang

Carta felt huruf dan suku kata

Semalam masa ambil maryam, cikgu pesan tolong tengok abc maryam sebab ada huruf yang dia tak kenal. .. Saya: huruf apa ya yang

Proses Busy Book #13 – BigShot & Snap Plier

Proses Busy Book #13 – Bigshot & Snap Plier Potong bunga guna bigshot & pasang snap buttons guna snap plier. Lub

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!