Tulip Petals Handmade Craft

homeschool

Bermain Busy Book

Biasanya pagi-pagi Amina tentukan sendiri dia nak main apa. Kadang-kadang main lego, lukis, main bantal. Harini dia minta nak main doll sambil teman mama dalam bilik jahit. Sambil main, dia cerita doll nak buat apa, pakai baju mama, pergi mana. Sekiranya ada yang berminat dengan busy book comel ni, boleh…

Continue reading

Busy Book Malaysia

Busy book yg pertama siap selepas raya. Bukan main susah nak datang balik mood busy book selepas cuti sekian lama. Alhamdulillah dah ada semula mood menjahit. Sekiranya ada yang berminat dengan busy book comel ni, PM atau whatsapp ya. www.wasap.my/601114999711 Semua gambar dan video contoh terdahulu boleh dilihat di sini:…

Continue reading

Bag doll

Semalam layan Maryam jahit tempat letak princess Steffi ni. Dia ni memang selalu request nak guna mesin jahit tu, cuma ikut mood mama, rajin tak nak monitor dari mula sampai habis. Dah lah mama jadi rimau bila ngajar dia jahit. Seronok dia pilih corak jahitan, buat hiasan. Lepas tu jahitlah…

Continue reading

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!