Tulip Petals Handmade Craft

kraf felt

Busy Book Malaysia

Busy book yg pertama siap selepas raya. Bukan main susah nak datang balik mood busy book selepas cuti sekian lama. Alhamdulillah dah ada semula mood menjahit. Sekiranya ada yang berminat dengan busy book comel ni, PM atau whatsapp ya. www.wasap.my/601114999711 Semua gambar dan video contoh terdahulu boleh dilihat di sini:…

Continue reading

Bag doll

Semalam layan Maryam jahit tempat letak princess Steffi ni. Dia ni memang selalu request nak guna mesin jahit tu, cuma ikut mood mama, rajin tak nak monitor dari mula sampai habis. Dah lah mama jadi rimau bila ngajar dia jahit. Seronok dia pilih corak jahitan, buat hiasan. Lepas tu jahitlah…

Continue reading

Digitize setelah berehat sekian lama

Setelah setengah tahun lebih tak digitize sesuatu macam ni, rasa melayang je kepala nak siapkan geng ni. Ni hasil kerja newbie, takyah zoom sangat tau. Esok baru nak siapkan hasil sebenar guna mesin sulam. Ok, petang macam ni kena santai-santai kat luar, legakan fikiran dulu.

Continue reading

Felt Pencil Topper

Pencil Topper (tidak termasuk pensel) Harga: RM3.50/pc Harga: RM10 (3 pcs) Poslaju RM8 semenanjung Malaysia Poslaju RM11 Sabah/Sarawak Boleh pilih design pencil topper berikut: – Robot – Horse – Reindeer – Elephant – Dinasour – Bear – Rabbit – Chicken – Ladybird Sekiranya berminat, boleh PM atau Whatsapp 011-14999711 (Huda) Nak…

Continue reading

Felt Doll Boy Set

Felt Doll Boy Harga: RM50/set Poslaju RM8 semenanjung Malaysia Poslaju RM11 Sabah/Sarawak Sekiranya berminat untuk membeli felt doll boleh Whatsapp 011-14999711 (Huda). Selain felt doll, saya juga menjual handmade busy book, busy bag, pencil topper, beg, dan lain-lain kraf felt. Mengenai Non paper Felt Doll: Felt doll sangat sesuai dibawa berjalan…

Continue reading

Tips menulis “Description” untuk barang jualan.

Tips menulis “Description” untuk barang jualan. ———- Seingat saya, saya tak pernah mesej seller sebelum shopping online sepanjang di Jerman. Nak tau kenapa? Sebab semua perkara penting yang saya nak tau dah tertulis dalam “description”. Kalau kurang info, saya terus skip, cari seller lain sebab ada banyak pilihan. . Jadi…

Continue reading

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!