sulam mesin

Bantal Sulam Applique Cotton

Best pulak applique guna kain cotton. Leceh sikit berbanding guna felt, tapi suka bila pegang kain ni. Ni sarung bantal ke 8 b

In the Hoop (ITH) Embroidery

In the Hoop (ITH). Dulu masa beli mesin sulam, tau mesin tu boleh sulam biasa dengan applique je. Memang beli untuk jahit bant

Sulam bantal lagi

Kita sulam bantal lagi… Risau ni takut mood lari..

Sulam bantal kenduri kahwin

Musim kenduri dah ni. Baru ada balik mood nak sulam bantal setelah sekian lama tak buat. Nak siapkan hadiah awal-awal.

Di sebalik Tabir Busy Book

Di sebalik tabir. Ni baru atas meja, belum dalam almari, tepi mesin dan sisa kain + felt + benang + stabilizer + mainan atas l

Wishlist 15: Felt Doll Kitchen Set

Doll dah dapat baju & accessories baru Comel kan? Kita stop kejap buat order, jahit baju baru dia. Jadi chef pulak. Dah si

Wishlist 14: Doll Clothing

Sorang dapat 1 set baju+seluar+kasut baru. Sorang dapat kasut baru saja. 😃 . Semalam sebelum tidur, test design ni guna mes

Wishlist 13: Felt Colouring Activities

Set mewarna felt, maryam punya ni. Semua ni sulam atas felt, lepas tu boleh warna guna crayon atau pensil warna. . Minnie mous

Wishlist 12: Long wallet first trial

Yang mana satu pilihan hati? ^_^ .. First time ni jahit wallet . Semua jahit guna mesin sulam, intermediate level project. Ni

Dunia Mesin Sulam

Dunia Mesin Sulam .. Makin kita explore, makin banyak benda & teknik belum tahu. Gundah gulana hati ni sebab makin banyak

Tips Sulam 15: Tutorial asas mesin sulam Brother NV950, NV955, NV980

Tutorial asas mesin sulam Brother NV950, NV955, NV980 . Video ni ditunjukkan material asas seperti tear away stabilizer, water

Testing Stick Puzzle

Try and error Stick Puzzle butterfly. Dah siap yg ni, macam2 maryam request, lengkap 3 hari punya, siang 1, malam 1.😁 Stick

Dah siap animal masks

Pagi2 kejutkan diorang dengan binatang2 ni. Mudah bangun, terus excited main. Koleksi sekarang dah 10 ekor tapi 2 ekor lagi ta

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!