Tag Archives: tempahan handmade kraf

Eksperimen Sensory Taggies

Saya bercadang jahit busy book untuk bayi bawah 1 tahun. Kebanyakannya idea melibatkan aktiviti sensori , tetapi saya agak ragu-ragu dengan [...]

Bermain Busy Book

Biasanya pagi-pagi Amina tentukan sendiri dia nak main apa. Kadang-kadang main lego, lukis, main bantal. Harini dia minta nak main doll samb [...]

Brother NV950 Auto Button / Buttonhole

Mesin ni boleh jahit lubang butang dan butang dan  secara automatik. Kita cuma kena pilih corak jahitan, tukar tapak dan tekan butang start [...]

Busy Book Malaysia

Busy book yg pertama siap selepas raya. Bukan main susah nak datang balik mood busy book selepas cuti sekian lama. Alhamdulillah dah ada sem [...]

Bila sedang mencari idea

Macam-macam ada atas meja bila otak bekerja mencari idea. Dah nak kena kemas untuk mulakan projek baru. Ini busy book yang siap dipos minggu [...]

Pencil Topper hadiah Harijadi

Hadiah untuk kawan-kawan tadika Maryam sempena birthday Maryam harini. Tapi hadiah ni esok baru bagi, lewat sikit Mama prepare. Comel kan. S [...]

Jahit getah rambut cotton

Puas hati siap berbukit getah rambut. Ni projek naikkan mood menjahit semula tapi taklah simpan semua. Majoriti dah hadiahkan pada adik bera [...]

Mula menyulam semula bantal comel

Projek warm up untuk laju menjahit semula. Ini antara projek slow motion untuk naikkan semula semangat menjahit. Anak-anak pon dah pandai pi [...]

Membawa Produk Handmade Kraf ke Pasaran Antarabangsa

Apa perasaan kita kalau hasil kraf handmade dapat dijual ke pasaran international? Of course lah happy sangat kan. Masa tu kita akan sedar y [...]

Drawstring backpack, Clear bag, Pencil Topper

Tempahan yang siap Isnin lepas. Semua favourite kami ni. Drawstring back pack memang simple tapi boleh isi macam-macam. Clear bag saya guna [...]

Digitize setelah berehat sekian lama

Setelah setengah tahun lebih tak digitize sesuatu macam ni, rasa melayang je kepala nak siapkan geng ni. Ni hasil kerja newbie, takyah zoom [...]

Readymade products

Semua produk readymade dah dimasukkan dalam album [2017 Readymade Item] Boleh tengok gambar dan detail dalam album FB ya. https://www.facebo [...]

Busy Bag Activity

Saya juga menjual Busy Bags dengan harga murah dan berpatutan untuk rakan-rakan Malaysia. Busy Bags Harga: RM25/pc Poslaju RM8 semenanjung M [...]
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Powered by: Wordpress