Tag Archives: tempahan handmade kraf

Pencil Topper hadiah Harijadi

Hadiah untuk kawan-kawan tadika Maryam sempena birthday Maryam harini. Tapi hadiah ni esok baru bagi, lewat sikit Mama prepare. Comel kan. S [...]

Jahit getah rambut cotton

Puas hati siap berbukit getah rambut. Ni projek naikkan mood menjahit semula tapi taklah simpan semua. Majoriti dah hadiahkan pada adik bera [...]

Mula menyulam semula bantal comel

Projek warm up untuk laju menjahit semula. Ini antara projek slow motion untuk naikkan semula semangat menjahit. Anak-anak pon dah pandai pi [...]

Membawa Produk Handmade Kraf ke Pasaran Antarabangsa

Apa perasaan kita kalau hasil kraf handmade dapat dijual ke pasaran international? Of course lah happy sangat kan. Masa tu kita akan sedar y [...]

Drawstring backpack, Clear bag, Pencil Topper

Tempahan yang siap Isnin lepas. Semua favourite kami ni. Drawstring back pack memang simple tapi boleh isi macam-macam. Clear bag saya guna [...]

Digitize setelah berehat sekian lama

Setelah setengah tahun lebih tak digitize sesuatu macam ni, rasa melayang je kepala nak siapkan geng ni. Ni hasil kerja newbie, takyah zoom [...]

Readymade products

Semua produk readymade dah dimasukkan dalam album [2017 Readymade Item] Boleh tengok gambar dan detail dalam album FB ya. https://www.facebo [...]

Busy Bag Activity

Saya juga menjual Busy Bags dengan harga murah dan berpatutan untuk rakan-rakan Malaysia. Busy Bags Harga: RM25/pc Poslaju RM8 semenanjung M [...]

Fabric Bookmark

Handmade Fabric Bookmark Harga: RM6/pc Poslaju RM8 semenanjung Malaysia Poslaju RM11 Sabah/Sarawak Boleh pilih design berikut: – BM01 [...]

Pen holder Bookmark

Pen holder Bookmark Harga: RM12/pc Poslaju RM8 semenanjung Malaysia Poslaju RM11 Sabah/Sarawak Boleh pilih design berikut: – Pink wit [...]

Felt Doll Boy Set

Felt Doll Boy Harga: RM35/set Poslaju RM8 semenanjung Malaysia Poslaju RM11 Sabah/Sarawak Sekiranya berminat untuk membeli felt doll boleh [...]

Proses Busy Book #15 – Tips Bigshot

Proses busy book #15. Ini sebahagian proses menghasilkan busy book Tulip Petals, Malaysia iaitu memotong bentuk menggunakan sizzix big shot [...]

Tips menulis “Description” untuk barang jualan.

Tips menulis “Description” untuk barang jualan. ———- Seingat saya, saya tak pernah mesej seller sebelum shoppi [...]
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Powered by: Wordpress